ColentinaCS
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.
ColentinaCS

AcasaAcasa  PortalPortal  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

golanu isi face de cap pe sv

In jos 
3 participan?i
AutorMesaj
deeps!d3
User
User

Data de înscriere : 25/03/2009

golanu isi face de cap pe sv Empty
MesajSubiect: golanu isi face de cap pe sv   golanu isi face de cap pe sv Icon_minitimeDum Mar 29, 2009 6:48 pm

azi la ora 18-40 am intrat pe server si eram decat eu cu golanu si eu aveam scoru mai mare decat al lui si el a dat restart de vreo 3 ori intrun minut si cand iam spus k vb cu tonny gata sa si suparat omu si mi a dat llama pai se poate una k asta eu propun suspendarea adminului deja am vazut k are mai multe abateri
Sus In jos
GoLaNu
Player
Player
GoLaNu

Data de înscriere : 09/03/2009

MesajSubiect: Re: golanu isi face de cap pe sv   golanu isi face de cap pe sv Icon_minitimeDum Mar 29, 2009 7:21 pm

GoLaNu: vorbesti frumos si discutam
GoLaNu: daca nu ignore
GoLaNu: si postezi la unban
si continuarea arato tu unde ai injurat:)
Sus In jos
GoLaNu
Player
Player
GoLaNu

Data de înscriere : 09/03/2009

MesajSubiect: Re: golanu isi face de cap pe sv   golanu isi face de cap pe sv Icon_minitimeDum Mar 29, 2009 7:23 pm

ti-am dat llama si am procedat corect..ce vrei mai mult?arata continuarea de pe mess:)
Sus In jos
DjToto
Admin
Admin
DjToto

Data de înscriere : 06/03/2009
Varsta : 32
Localizare : Bucuresti

MesajSubiect: Re: golanu isi face de cap pe sv   golanu isi face de cap pe sv Icon_minitimeDum Mar 29, 2009 10:06 pm

U dai ban Golane degeaba....cik daca e suspect de cod ban..nu frate ii faci poze si astepti 2 minute daca nu tia dat pozele sau a fugit ban;)...
Sus In jos
http://www.yahoo.com
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: golanu isi face de cap pe sv   golanu isi face de cap pe sv Icon_minitime

Sus In jos

golanu isi face de cap pe sv
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Cerere Admin GoLaNu
» Golanul face ce vrea
» Care imi face si mie rost de cd key la Call of duty 4 !!
» Aproape toate fisierele pentru a face servere de CS

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
ColentinaCS :: ColentinaCS.ro :: Reclamatii privind admini-
Mergi direct la: