ColentinaCS
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.
ColentinaCS

AcasaAcasa  PortalPortal  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

SCOTETIMI BANU

In jos 
+2
shobo
SERII
6 participan?i
AutorMesaj
SERII
User
User

Data de înscriere : 15/03/2009

SCOTETIMI BANU Empty
MesajSubiect: SCOTETIMI BANU   SCOTETIMI BANU Icon_minitimeJoi Mar 19, 2009 9:45 pm

CanD atI LuAt baN:19.03.2009 15.59

De La cInE:Nustiu erau 2 admini amindoi @lex si inca unu lol! dadeau kick si ban pentru nimic fara motiv

DiN cE cAuZA:ma certam cu ei ca dece dau ban fara motiv si iam spus ca nu poate sa dea ban si lam facut lol!

NuMeLe dE La cS:DJ*MiCROB

IP:92.115.110.199

AM O RUGAMINTE MARE NU DATI ADMIN LA TOTI PROSTII CA ABUZEAZA DE EL SI NICI NU STIU CUM SAL FOLOSEASCA SPRE BINELE SERVERULUI CA SA ATRAGA PLAYERII DA NUI SAI ALUNGE. MERSI PENTRU ATENTIE
Sus In jos
shobo
Admin
Admin
shobo

Data de înscriere : 20/02/2008
Varsta : 33

SCOTETIMI BANU Empty
MesajSubiect: Re: SCOTETIMI BANU   SCOTETIMI BANU Icon_minitimeJoi Mar 19, 2009 11:06 pm

S-a rezolvat!!
Sus In jos
BlackWolf
Admin
Admin
BlackWolf

Data de înscriere : 09/03/2009
Varsta : 32
Localizare : CHisinau

SCOTETIMI BANU Empty
MesajSubiect: Re: SCOTETIMI BANU   SCOTETIMI BANU Icon_minitimeSam Mar 21, 2009 9:18 pm

Smile) krek topic closed !
Sus In jos
@L3X
Member
Member
@L3X

Data de înscriere : 14/03/2009
Varsta : 37

SCOTETIMI BANU Empty
MesajSubiect: Re: SCOTETIMI BANU   SCOTETIMI BANU Icon_minitimeSam Mar 21, 2009 10:56 pm

lol microb eu nu am comanda de bann in primul rand si al doilea rand te cam iei in gura cu totii adminii!
dak ar trebui sa hotarasc eu,nu ti-as scoate banul Mad
Sus In jos
tonny
Admin
Admin
tonny

Data de înscriere : 21/02/2008

SCOTETIMI BANU Empty
MesajSubiect: Re: SCOTETIMI BANU   SCOTETIMI BANU Icon_minitimeSam Mar 21, 2009 11:06 pm

cand un player comenteaza fara sa stie despre ce este vorba i se da llama sau in cel mai nefericit mod GAG k sa nu mai zica nimik Razz !
Sus In jos
bynno
Starting
Starting
bynno

Data de înscriere : 11/03/2009
Varsta : 33

SCOTETIMI BANU Empty
MesajSubiect: Re: SCOTETIMI BANU   SCOTETIMI BANU Icon_minitimeDum Mar 22, 2009 1:48 am

nu alex ti'a dat ban nu avea cum ...si la capitolul comentarii da vb cam mult Razz
Sus In jos
Continut sponsorizat

SCOTETIMI BANU Empty
MesajSubiect: Re: SCOTETIMI BANU   SCOTETIMI BANU Icon_minitime

Sus In jos

SCOTETIMI BANU
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
ColentinaCS :: ColentinaCS.ro :: Cereri unban-
Mergi direct la: